דימוטק בע"מ ואח' נ' שמיר תעשית אופטיקה בע"מ ואח'
|
ת"א בית המשפט המחוזי מרכז |
25750-01-11
17.4.2011 |
|
בפני : שאול מנהיים |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: דימוטק בע"מ |
: 1. שמיר תעשית אופטיקה בע"מ 2. אינריי בע"מ |
| החלטה | |
החלטה
1.המועד להגשת כתב הגנה מטעם צדדי ג' מוארך עד יום 3.5.11 כולל.
2.נמסר לי בחלק הלא פורמאלי של הדיון שב"כ התובעת אמורים לייצג את צדדי ג' ועל כך שהערתי שלטעמי יש ניגוד עניינים מובנה בין ייצוג תובעת שתמיד מעוניינת שתביעה תתקבל לבין ייצוג צד ג' שתמיד רוצה קודם כל שהתביעה לא תתקבל מפני שרק אז הוא אינו חשוף לכל סיכון. בעת הזו אני מסתפק ברישום ההערה ועורכי הדין ישקלו כיצד בדעתם לנהוג.
3.בחלק הלא פורמאלי של הדיון, שקדם לחלק המתועד, הערתי כי הבקשה לסילוק על הסף מצביעה על טענות הגנה שיתכן ותתקבלנה כולן או חלקן בסופו של יום, אולם בנסיבות המקרה הזה לא תצליח להביא לכך שהתביעה לא תתברר כלל. על כן אני מברך על הסכמת הנתבעות לשמור את כל טענותיהם אולם לא לעמוד על ההכרעה בבקשה בעת הזו.
4.בכל הנוגע למינוי מומחה לבדיקת התוכנה הנזכרת בסעיף 14 לכתב ההגנה, מוצע שהצדדים ישקלו הסכמה אולם בין שתהיה הסכמה ובין שלא יש להגדיר הגדרה מאוד מדויקת ומאד קפדנית את סוג המומחיות הנדרש, את השאלה המדויקת הטעונה בדיקה על ידי מומחה שייבדק ואת הנתונים שיימסרו למומחה. כך גם ישקלו הצדדים את האפשרות של מינוי מומחה גם לגבי תוכנות אחרות הנזכרות בתביעה.
5.הנתבעות תוכלנה להגיש כתב תשובה לכתב ההגנה של צדדי ג' תוך 14 יום מקבלתו.
תוך 30 יום מהגשת כתב הטענות האחרון, ישלחו הצדדים זה לזה דרישות בעניין גילוי מסמכים, עיון במסמכים, מתן מענה לשאלון ופרטים נוספים. המועד למתן מענה לדרישות כאמור הוא 30 יום מקבלתם.
בקשות בעניינים אלה יש להגיש לא יאוחר מ-21 יום לאחר חלוף המועד למענה כאמור.
6.היות ומיד לאחר הפגרה אני יוצא לשבתון בן 3 חודשים, הרי למרות אי הנוחות הברורה הנגרמת לעורכי הדין דומה שאין מנוס וליתר דיוק לא ראוי לנהוג אחרת, אלא לקבוע קדם משפט נוסף בפגרה.
קובע קדם משפט ביום ה' 18.8.11 בשעה 8:00.
ניתנה והודעה היום י"ג ניסן תשע"א, 17/04/2011 במעמד הנוכחים.
שאול מנהיים, שופט
הוקלד על ידי: איריס יזהר התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|